Despre noi

Scurt istoric MA-FRA

Fondată în 1965 în Limbiate (Milano), Italia, MA-FRA S.p.A. produce, distribuie și vinde, de peste 50 ani, produse pentru întreținerea și cosmetizarea autovehiculelor. Firma fabrică doua linii principale reprezentând peste 300 tipuri de produse, care sunt comercializate în peste 30 de țări din Europa, Africa și America Centrala. Linia profesională include produse destinate profesioniștilor auto precum importatorii auto, deținătorii de mari parcuri auto, operatorii de vehicule comerciale, profesioniștii spălătoriilor auto. Linia Hobby se adresează atelierelor de reparații auto, proprietarilor de autovehicule și pasionaților auto și moto. Toate produsele sunt executate cu Certificate de calitate ISO 9001 și Certificate de mediu ISO 14001, eliberate de TUV.

MA-FRA în România

MA-FRA este prezentă în țara noastră încă din anul 1999 și a devenit marca leader de produse pentru întreținerea autovehiculelor din România,  construindu-și o puternică reputație datorita calității și performanțelor produselor, atât pentru profesioniștii auto, cât și pentru deținătorii de autovehicule. Dintre punctele de referință, în România, putem menționa introducerea pentru prima data a spălării auto fără frecare cu buretele. Calitatea produselor noastre și nivelul serviciilor asigurate ne-au permis sa avem o gama larga de clienți distinși, care includ:

  • Importatori auto – cum ar fi TIRIAC AUTO (Ford, Hyundai, Jaguar, Mercedes, Mitsubishi, Rover) și AUTOMOBILE BAVARIA (BMW) – care folosesc produsele MA-FRA pentru pregătirea de vânzare a mașinilor noi, pentru operațiuni în atelierele de reparații auto, precum și în saloanele de prezentare.
  • Diverse instituții ale statului – Camera Deputaților, Senatul României, Guvernul României, Administrația Prezidențială – pentru întreținerea parcului auto.
  • Ambasade din România – S.U.A., Marea Britanie, China, Spania, India, Coreea de Sud, Republica Lituania – pentru întreținerea mașinilor oficiale.

În plus, avem peste 3.000 de diverși clienți în toată țara – spălătorii auto, ateliere de reparații și de cosmetica auto, magazine de piese, care folosesc produsele nostre. 
Deținem în România o rețea proprie de distribuție care servește cu promptitudine și regularitate pricipalele regiuni ale tarii. 
În afara prezenței fizice, sprijinim clienții prin activități de marketing și publicitate spre a face marca MA-FRA cât mai cunoscută în ţară.